• VALERIAN, AGENTE ESPACIOTEMPORAL 4

    MÉZIÈRES, JEAN-CLAUDE/CHRISTIN, PIERRE NORMA (DISCMEDI) - ANKAMA EAN: 9788498472288 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Valerian, agente espaciotemporal es un clásico indiscutible de la ciencia ficción europea y la obra cumbre de sus autores, Mézières y Christin; una influencia básica para las grandes space-opera de finales del siglo XX desde Star Wars a El quinto elemento.Este volumen incluye las historias:Metro Cha...
    Ancho: 220 cm Largo: 295 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    29,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9847-228-8
    • Data de llançament : 01/08/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MÉZIÈRES, JEAN-CLAUDE/CHRISTIN, PIERRE
    • Número de pàgines : 200
    • Col·lecció : CÓMIC EUROPEO
    Valerian, agente espaciotemporal es un clásico indiscutible de la ciencia ficción europea y la obra cumbre de sus autores, Mézières y Christin; una influencia básica para las grandes space-opera de finales del siglo XX desde Star Wars a El quinto elemento.
    Este volumen incluye las historias:Metro Chatelet, dirección CasiopéaEstación Brooklyn, final de línea el cosmosLos espectros de InverlochLos Rayos de Hypsis
    Valerian y Laureline son agentes del servicio espaciotemporal de Galaxity, capital del imperio galáctico terrestre. Su trabajo les llevará a viajar a través del tiempo y del espacio, salvaguardando la integriadad de su realidad amenazada por la aparición de unos extraños monstruos en el París de los años 80 del s.XX. Separados a años luz de distancia, Valerian y Laureline tendrán que resolver el misterio, aunque les vaya la vida en ello.
    “Logra un equilibrio perfecto entre inteligencia y arte”.
    Will Eisner (Contrato con Dios, The Spirit)
    “Una de mis obras preferidas de ciencia ficción”
    Jim Steranko (Capitán Amnérica y Nick Furia, Agente de S.H.I.E.L.D

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades