• LA NEGRA HISTORIA DE JIMMY MORTIMER

    DAVID LAFUENTE MONTENA/MONDADORI/RANDOM HOUSE EAN: 9788490437858 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La primera novela de David Lafuente, cantante de Auryn, es una historia de aventuras, fantasía, amor y amistad que enamorará a sus lectores. ¿A dónde van los malos pensamientos cuando los tenemos? ¿Cuál es el lugar donde mueren nuestros sueños y se convierten en pesadillas? ¿Quién controla la canti...
    Dimensions: 205 x 137 x 22 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    14,96 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9043-785-8
    • Data de llançament : 01/05/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DAVID LAFUENTE
    • Número de pàgines : 256
    • Col·lecció : SERIE INFINITA
    • Número Colecció : 105246

    La primera novela de David Lafuente, cantante de Auryn, es una historia de aventuras, fantasía, amor y amistad que enamorará a sus lectores.

    ¿A dónde van los malos pensamientos cuando los tenemos?

    ¿Cuál es el lugar donde mueren nuestros sueños y se convierten en pesadillas?

    ¿Quién controla la cantidad de luz y de oscuridad que nos convierte en quienes somos?

    Jimmy Mortimer está a punto de descubrirlo.

    Jimmy Mortimer se encuentra muy solo. Hacer amigos nunca se le ha dado bien, pero tener que cambiar de casa constantemente tampoco ayuda a ello. Su única vía de escape es su libreta y un humor entre gris y negro, que le acompaña a todas partes.

    Sin embargo, en su nueva casa, descubrirá que todo aquello que nos hace infelices también es la llave que abre la puerta a otro mundo y que, para mantener guardada esa puerta y contener la oscuridad, se necesita un guardián.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades